« Tilbage
Pædagog til døgnafdeling
Opslået: 22. januar Ansøgningsfrist: 11. marts. 2024

Orøstrand skole- og behandlingshjem, på skønne Orø, kan tilbyde en sjældent udbudt stilling som pædagog på vores døgnafdelinger.

 

Til dig som har et ønske om:

  • Spændende faglige udfordringer.
  • Fagligt fællesskab, hvor vi løfter sammen.
  • At gøre en forskel på flere planer for vores børn og unge.

 

Vi søger pædagoger, da vi skal til at udvide, så der er pt ikke aftalt hvilken afdeling man skal være på, da det handler om erfaring og børnegruppen. Stillingen er en fast stilling og til besættelse pr. 1.4.2024, eller tidligere hvis det er muligt. Vi skal finde den bedste løsning sammen.

Om dig

Vi forventer faglig nysgerrighed, fleksibilitet, at du kan arbejde alene og i et tæt samarbejde alt efter hvad kerneopgaven kalder på. Det er godt med erfaring, men du må også gerne være nyuddannet eller uerfaren indenfor området, bare du er interesseret i at lære nyt. Da hverdagen kan være omskiftelig, og vi har børn og unge, som er ved at lære at navigere i livet, og finde nye og bedre strategier, er det vigtigt du er robust, og altid tager ansvaret for relationen.

Vi modtager flere gange om året supervision på afdelingsniveau og vi har ugentlige personalemøder.

Om Orøstrand

Orøstrand Skole- og Behandlingshjem ligger i skønne omgivelser på Orø, hvilket er et unikt sted at vokse op, som barn og at arbejde, som personale. Vi har masser af plads og ca. 42 tønder land at bolte os på med egen strand, shelter og bålplads, multibane, klatretårn, gymnastiksal, musikrum og meget mere. Vi har vores helt egen dyrepark tilknyttet, hvilket giver mulighed for at tænke dyrehold ind i det pædagogiske arbejde.

Vi arbejder ud fra en neuroaffektiv metode og med ICDP som tilgang til relationsarbejdet. De børn og unge, som bor hos os, er mellem 4-18 år. De har ofte oplevet en opvækst med svigt, men er, som udgangspunkt normaltbegavede med følelses- og udviklingsmæssige udfordringer. Vores børn og unge er hver for sig unikke, og de bliver behandlet derefter.

Hvis din nysgerrighed er blevet vakt og du har lyst til at læse mere om os, så tjek vores hjemmeside: oroestrand.dk

Ansøgning

Vi holder løbende samtaler, så send en mail hvis du er klar på nye udfordringer.

Ansøgningsfrist 11.3.24. Din ansøgning skal sendes til sikkerpost@osmail.dk

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Forstander Trine Kilde på mail: tki@osmail.dk eller tlf. 5458 8912