« Tilbage
Lønkonsulent
Opslået: 17. juni Ansøgningsfrist: Snarest

Vil du have et job, hvor du virkelig kan gøre en forskel? Så har du her mulighed for at være en del af LIVSVÆRK, hvor vi hver eneste dag arbejder på at skabe bedre vilkår for udsatte børn, unge og familier.

Vi er en landsdækkende forening med godt 25 selvejende institutioner og nok Danmarks største NGO inden for socialområdet.

Fælles for alle vores institutioner er, at det meste administrative arbejde inden for HR, økonomi og bestyrelsesbetjening sker centralt på vores hovedkontor på Vesterbro. Det betyder, at vi i HR har ansvar for at udbetale løn for mere end 1.000 medarbejdere i 25 institutioner, der alle arbejder inden for samme formål – at børn, unge, voksne og familier i udsatte positioner kan leve værdige liv og tage aktivt del i samfundet.

Om jobbet:

Din kontaktflade til institutionerne bliver stor. Sammen med resten af HR-teamet bliver du drivkraften i vores arbejde med at indfri ambitionerne om at understøtte sikker drift. Det betyder også, at vi har fokus på løbende forbedringer og automatisering af processerne i lønadministrationen.

Din hverdag kommer derfor typisk til at indeholde:

  • Daglig lønadministration (controlling af materiale, klargøring til lønkørsel, medarbejderoprettelser etc.)
  • Rådgivning og vejledning af institutionerne inden for løn- og personaleområdet. Du får som konsulent tilknyttet dine egne faste institutioner og har ca. 350 lønnumre i porteføljen.
  • Lønbogføring og afregninger
  • Månedlige afstemninger og rapporter (en del af disse i excel)
  • Supportere vagtplanlæggere i brug af vagtplanlægningssystem (Lessor Workforce)
  • Personaleadministrative opgaver (ansættelsesbreve, lønindplacering, ændringer og fratrædelser, søgning af refusioner)

 

Din profil:

Opgaverne foregår i tæt samarbejde med institutionerne, og vi lægger vægt på, at du er serviceminded og i stand til at sætte dig ind i kundernes behov. Du arbejder med kunden i centrum og tager medansvar for, at teamet løser opgaverne efter de standarder, der er sat. Du har derfor sans for at arbejde både individuelt og sammen med dit team.

Det forventes, at du har erfaring med:

  • Lønbehandling og support, herunder kendskab til overenskomster og aftaler, gerne på KL’s område
  • Lønafstemning og Bogføring/afregning af lønrelaterede poster.
  • Indberetning og afstemning af e-indkomst, Feriepenge, skat m.m.
  • Excel (analysearbejde, beregninger, rapportering m.m.

 

Vi tilbyder

Vi holder til på Vesterbro i åbne kontorer. Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du vil få et stort personligt ansvar og meget forskelligartede opgaver. Et job med rige muligheder for at udvikle dine allerede skarpe færdigheder på lønområdet. Der er selvfølgelig også muligheder for hjemmearbejde, hvor vi samtidig arbejder med at have fokus på det gode arbejdsfællesskab.

Et team med fokus på høj service, stærkt teamwork og løbende udvikling af processer. Vi glæder os allerede til at høre dit input til, hvordan vi gør det endnu bedre.

En ledelse, der lægger vægt på trivsel i teams og på tværs af organisationen, høj selvstændighed og medarbejderindflydelse i opgaveløsningen, høj service og faglighed samt udvikling af samme.

Et hovedkontor, med åbent kontorlandskab, hvor humøret altid er højt, tonen er afslappet og hvor vi respekterer forskellighed og individuelle faglige behov. Her er også plads til arbejdsro.

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi gerne fra dig med det samme. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende og lukker stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet.

Du er velkommen til at kontakte HR-chef Gry Hal på telefon 2368 1914, eller Lønchef Thomas Frøslev Eriksen på telefon 2888 0255, hvis du vil vide mere.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan levere en anmærkningsfri børneattest.

Søg jobbet >

Kontaktperson
Gry Hal
gry@livsvaerk.org
+45 23 68 19 14
LinkedIn
HR-chef