« Tilbage
HR-jurist/HR-partner
Opslået: 8. december Ansøgningsfrist: 3. januar. 2024

Vil du have et job, hvor du virkelig kan gøre en forskel? Så har du her mulighed for at være en del af LIVSVÆRK, hvor vi hver eneste dag arbejder på at skabe bedre vilkår for udsatte børn, unge og familier.

Vi søger nemlig en erfaren HR-partner som, sammen med en håndfuld gode kolleger, skal arbejde for at understøtte LIVSVÆRKs godt 20 selvejende institutioner bedst muligt i forhold til HR og ledelse.

 

Om jobbet

Som HR-partner får du en stor kontaktflade med LIVSVÆRKs institutioner. Sammen med resten af HR-teamet bliver du drivkraften i vores arbejde med at indfri ambitionerne i forhold til at understøtte god ledelse og sikker drift mv. Du vil indgå i et tæt samarbejde med både teamet og din kommende leder er HR-chef Gry Hal.

Din hverdag bliver varieret og præget af både optimering, drift samt rådgivning og sparring. Primære ansvarsområder og opgaver bliver:

 • Bistand af vores forstandere og ledere, så de får den rette HR-juridiske rådgivning i forbindelse med ansættelser, udvikling, fratrædelse af medarbejdere og personalesager
 • Sikre at vores arbejdsflows i relation til HR altid har institutionerne og forstanderne i fokus og understøtter smidige og effektive processer
 • Udvikling og formidling af HR-tiltag og personalepolitikker samt rådgivning ift. lokale overenskomster
 • Sikre GDPR-compliance i HR og sikre implementering af lovgivningsændringer generelt i forhold til HR-administration
 • Administrative og vejledende HR-opgaver i relation til fx kontrakter, sygefravær, barsel og orlov
 • Sparring og rådgivning af forstandere ift. HR generelt

 

Om dig

Du er formentlig cand.jur eller cand.merc.jur eller lignende af baggrund og er vant til at arbejde med overenskomster, meget gerne inden for KLs område. Du motiveres først og fremmest af at arbejde med HR-jura – både i forhold til den daglige drift og på et taktisk/strategisk niveau.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

 • Evner at holde et tillidsvækkende og løsningsfokuseret fokus, selv når der er mange ting at se til
 • Er analytisk anlagt og forstår at sætte dig ind i de afgørende forretningsdynamikker og indarbejder den forståelse i dit daglige arbejde
 • Arbejder proaktivt og med stor selvstændighed, og du evner at omsætte en strategisk dagsorden til konkrete indsatser, der skaber værdi
 • Er en god ”øjenhøjde-kommunikator” med dine samarbejdspartnere i skrift og tale
 • Har forståelse for HR-udvikling
 • Som person er struktureret, selvstændig, handlekraftig og relationsskabende

 

Vi tilbyder

Et selvstændigt job hvor du vil få et stort personligt ansvar og meget forskelligartede opgaver. Et job med stor indflydelse på forvaltningen af HR-jura for hele organisationen. Både på et strategisk/taktisk niveau, ift. løbende compliance samt rådgivning ifm. konkrete sager og afgørelser.

Studentermedhjælpere hjælper med de mest praktiske opgaver såsom udarbejdelse af kontrakter, men du skal have lyst til at være ”den der er den” ift. HR-jura.

Vi holder til på Vesterbro i nye, lyse kontorer med gode forhold, en god kantineordning og gode faciliteter.

Hvis du synes at ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi gerne fra dig med det samme. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende og lukker stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet. Du er velkommen til at kontakte HR-chef Gry Hal på telefon 2368 1914, hvis du vil vide mere. Ansøgningsfrist er 3. januar 2024.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan levere en anmærkningsfri børneattest.

Søg stillingen >

Kontaktperson
Gry Hal
gry@livsvaerk.org
+45 23 68 19 14
LinkedIn
HR-chef