« Tilbage
Fagligt engageret skoleleder
Opslået: 29. september Ansøgningsfrist: 23. oktober. 2023

Vi søger en ny dedikeret skoleleder, der kan stå i spidsen for og deltage aktivt i vores interne skole.

Vi er en lille intern skole, hvor vi har ca. 10 elever, som er fordelt i 3 klasser. Vi er 2 lærere og en skolepædagog, som i tæt samarbejde med dig er med til at skabe et læringsrum med udgangspunkt i det enkelte barns udvikling og trivsel.

Orøstrand er en traditionsrig institution, der lægger stor vægt på en helhedsorienteret indsats, hvor læring og pædagogik går hånd i hånd.

Vi arbejder med: ICDP – en relationspsykologisk forståelsesteori, hvor målet er at forbedre læreres og pædagogers evne til at møde det enkelte barn på dennes egne præmis i både den emotionelle og kognitive forstand.

Neuroaffektiv udviklingspsykologi og bruger bl.a. NAA/Susan Hart.

Vi har et ønske om, at du som vores kommende skoleleder:

  • Er et positivt menneske, som ser muligheder, er fagligt nysgerrig og ønsker at være med til at skabe en hverdag for vores børn, hvor der er plads til de kan lære nyt i deres eget tempo.

 

  • Bidrager til planlægning og organisering af daglige driftsaktiviteter på skolen, herunder skemaer, timefordeling og ressourceallokering.

 

  • Du deltager selv i dele af undervisningen, så vi sikrer, at undervisningen er fagligt godt dækket, samt at vi får fordelt antallet af konfrontationstimer for lærerne på passende måde.

 

  • Opretholder et positivt samarbejde med forældre, værger og eksterne interessenter i forbindelse med relevante aktiviteter.

 

  • Bidrager til at sikre, at skolens undervisning og læringsmiljø er differentieret og inkluderende for elever med forskellige indlæringsbehov og baggrunde. Her er der rig mulighed for at tænke anderledes, da vi har skønne udeområder og en dyrepark.

 

  • Du vil være en del af et ledelsesteam, som består af 2 afdelingsledere, dig og en forstander. Du er en del af lederansvaret i weekend og ferie. Dette foregår i et rul, og med mulighed for at bytte ved behov. Det betyder, at du kan kontaktes af personalet ved eks. pludselig opstået sygdom, som de ikke selv kan løse.

 

  • Arbejde sammen med forstanderen og afdelingslederne om at skabe og opretholde et samarbejdsklima, der fremmer samarbejde, teamarbejde og gensidig respekt blandt skolens personale og andre på Orøstrand

 

Hvis dette vækker din nysgerrighed, og du gerne vil vide mere om os, er du velkommen til at komme forbi og se vores fantastiske rammer og få en snak, så du kan opleve vores helt unikke sted, før du sender en ansøgning. For en aftale, kan du kontakte forstander Trine Kilde på 54 58 89 12

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.oroestrand.dk.

Vi er tilknyttet Landsforeningen LIVSVÆRK, som du kan læse mere om her på siden.

Ansøgningsfristen er den 23.10.2023. Vi afholder samtaler løbende så send derfor din ansøgning allerede i dag.

Ansættelse 1. dec. 2023 eller snarest derefter.

Løn efter gældende overenskomst for lærer med skoleleder funktion med mulighed for forhandling af kvalifikationsløn.

Søg stillingen >