« Tilbage
Studerende til sekretariatet
Opslået: 20. januar Ansøgningsfrist: Snarest

Du kommer til at være en del af vores lille sekretariat, som består af en ledelsessekretær og en bestyrelsessekretær, og du får tæt samarbejde med resten af LIVSVÆRKs hovedkontor samt foreningens institutioners bestyrelser og ledere, hvorfor kontaktfladen i foreningen er stor. Sekretariatet understøtter og betjener den øverste ledelse og alle bestyrelser i foreningen med opgaver inden for strategi, udvikling og kommunikation samt løser diverse administrative og ad-hoc opgaver på hovedkontoret.

Om jobbet:

Som studentermedhjælper i sekretariatet vil din hovedopgave være at supportere sekretariatets medarbejdere i deres mange forskelligartede opgaver. Det er f.eks. forberedelse af større og mindre møder og arrangementer, udarbejdelse af dokumenter og publikationer til intern og ekstern brug samt planlægning af projekter og nye arbejdsgange.

Derfor kan dine opgaver, udover diverse forefaldende opgaver, f.eks. indebære:

 • Udarbejdelse af udkast til invitationer, dagsordener, PowerPoint-præsentationer m.v.
 • Hjælp til mødeforberedelse, herunder at booke lokaler, forplejning osv. til arrangementer
 • Hjælp til vedligehold af intranet og teknisk support til vores bestyrelsesportal
 • Korrekturlæsning
 • Bestilling af varer og diverse indkøb
 • Indtaste og vedligeholde data i IT-systemer, herunder oprettelse af online evalueringer, tilmeldingsformularer m.v.

Arbejdstiden er ca. 10-15 timer ugentligt og planlægges fleksibelt under hensyntagen til dit studie.

Din profil:

Vi forventer, at du er et positivt og udadvendt menneske, der har en åben tilgang til arbejdsopgaverne. Du er i gang med en videregående uddannelse med minimum 2 år tilbage af din studietid. Din studieretning er underordnet, men relevante kompetenceområder, som du kan få mulighed for at videreudvikle, er bl.a. administration, kommunikation, service og projektstyring.

Vi lægger vægt på, at du:

 • er struktureret, systematisk og god til at overholde deadlines
 • er stærk i skriftlig kommunikation og god til korrekturlæsning
 • er serviceorienteret og hjælpsom – lige meget om opgaven er stor eller lille
 • har god erfaring med Office-pakken og generelt er IT-kyndig
 • er god til at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst omkring dine opgaver
 • er åben overfor større opgaver, hvor du kan få lov til at sætte dit eget præg, men også er med på at løse mindre, helt lavpraktiske opgaver

Har du erfaring med referatskrivning og kendskab til administration i SharePoint, er det en fordel.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende studiejob i LIVSVÆRK, hvor der er højt til loftet, og hvor du vil få et stort ansvar og mange forskelligartede opgaver. Vores arbejdsmiljø er præget af høflighed, høj faglighed og absolut godt humør. Vi holder pt. til på Frederiksberg, men vil flytte hovedkontor til Vesterbro indenfor de næste måneder.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte ledelsessekretær Anna Gjerrild (tlf.: 9215 8820/mail: ang@livsvaerk.org) eller bestyrelsessekretær Anne Katrine Heegaard (tlf.: 3838 1024/mail: akh@livsvaerk.org).

Vi vil løbende holde ansættelsessamtaler og lukker for ansøgning, når den rette person er fundet. Vi ser gerne, at du kan starte snarest muligt – helst inden udgangen af februar.

Send ansøgning >

Kontaktperson
Anna Nygaard Gjerrild
ang@livsvaerk.org
+45 38 38 10 20
LinkedIn
Ledelsessekretær