« Tilbage
Souschef søges

Ungdomshøjskolen Søndbjerggård søger souschef pr 1. marts 2022.

 

Ungdomshøjskolen Søndbjerggård er et socialpsykiatrisk opholdssted, der drives som en højskole. Eleverne er psykisk sårbare unge med forskellige diagnoser. Det kan være autisme, ADHD, udviklingsforstyrrelser og psykiatri. Højskoletanken og tilgangen er den bærende værdi. Vi opliver og oplyser eleverne til et så selvstændigt voksenliv som muligt. I et rummeligt anerkendende højskolemiljø vokser de unges selvværd, imens de bliver afklaret i forhold til uddannelse, beskæftigelse og fremtidig bolig. En del af eleverne tager opholdet som STU.

Dig:

Vi mangler en souschef, der i samarbejde med forstanderen, vil stå for ledelse af skolen. En der har lyst til ledelse af en flok engagerede og dygtige medarbejdere. En der har mod på at drive højskole for en særlig målgruppe. Du har erfaring og viden om psykiatri og relevante diagnoser. Du har en pædagogisk uddannelse, en sundhedsfaglig uddannelse eller noget lignende. Du må gerne have kendskab til KRAP, viden om autisme og højskoleforhold. Du skal have lyst til at deltage i vores 3 årlige udlandsrejser, samt en masse små ture.

Opgaver:

Du skal kunne varetage og byde ind på nogle af følgende opgaver:

Stedfortræder for forstander, skrive statusrapporter, vejlede personalet i forhold til dokumentation, deltage i opfølgningsmøder, lave vagtplaner, markedsføring, hjemmesiden, ansvar for medicin og sundhed, stå for STU, faglig sparring og udvikling af nye tiltag og ideer.

Stillingen er på 37 t og der vil være både administrative timer og pædagogisk arbejde med eleverne.

 

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Mads Holm på 29927035.

Du kan læse mere om Ungdomshøjskolen Søndbjerggård på www.soendbjerggaard.dk

Har du lyst til at søge denne spændende stilling, så send din ansøgning med relevante bilag til stu@soendbjerggaard.dk. Senest d. 20. januar kl. 8.00

Samtaler gennemføres i uge 4.