« Tilbage
Regnskabsmedarbejder søges

Thorshøjgård er et selvejende Bo- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov, som ligger i skønne landlige omgivelser i Ishøj. Da vores dygtige regnskabsmedarbejder skal på efterløn, søger vi en erfaren og pligtopfyldende kollega til vores administrative team, som består af 3 medarbejdere.

De unge på Thorshøjgård har som oftest kognitive udfordringer svarende til, at de begavelsesmæssigt ligger nederst i normalområdet. Hovedparten har en udviklingsforstyrrelse f.eks. autismespektrumforstyrrelse. Da du vil have en stor kontaktflade med både de unge og kollegaer, er det vigtigt at du har et rummeligt menneskesyn, og en positiv tilgang til dine medmennesker.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte almindelige bogholderiopgaver såsom opkrævninger, afstemning af konti, omposteringer, debitor- og kreditoropfølgning, assistance ved årsregnskab, opfølgning på budgetter og prognoser på afdelingerne, afregning af afdelingskasser, fakturabehandling og meget mere. Har du viden om skatte- og momsregler er det en fordel. Øvrige opgaver vil blive tildelt i forhold til dine specifikke kompetencer. Vi afholder lejlighedsvis arrangementer som f.eks. ”Special Skills” der involverer alle medarbejderne, og i den forbindelse vil du blive involveret i forhold til opgaveløsning med medarbejdere på tværs af faggrupperne på Thorshøjgård.

 

Vi søger en medarbejder som:

  • Har relevant uddannelsesmæssig baggrund, er detaljeorienteret, struktureret, fleksibel, løsningsorienteret, og som kan arbejde selvstændigt.
  • Er stærk i detaljen med et godt overblik i forhold til budgetopfølgning.
  • Har flere års erfaring med Navision og gerne Lessor Workforce samt stærke kompetencer i Office-pakken. Superbrugerniveau i Excel er et krav.
  • Har et rummeligt menneskesyn, en positiv attitude, og gerne vil bidrage til at fastholde et godt og uformelt arbejdsklima med plads til humor.
  • Kan trives med at ”ikke to dage er ens”, og som kan have mange bolde i luften, da vi servicerer alle faggrupperne på Thorshøjgård.

 

Vi kan tilbyde:

  • En afdeling hvor man lægger stor vægt på at levere produkter og serviceydelser af høj kvalitet.
  • En erfaren, motiveret, veluddannet og kompetent medarbejdergruppe som er kendetegnet ved stor hjælpsomhed, godt humør og som evner at løfte i flok på tværs af faggrupper.
  • En alsidig hverdag med mange afvekslende opgaver, som du selv har mulighed for at præge.
  • Et godt arbejdsmiljø med gensidig tillid.
  • En arbejdsplads med højt til loftet, en god og uformel omgangstone og en stor kontaktflade.

Thorshøjgård består af 2 døgnafdelinger (Pedersborg og Hedebo), et bofællesskab samt en afdeling for Uddannelse og Beskæftigelse. Vi er ca. 40 unge og 45 ansatte, som har et godt arbejdsklima med veluddannede og højt motiverede medarbejdere. Thorshøjgård er en del af landsforeningen LIVSVÆRK.

Der er som udgangspunkt tale om en 25 timers stilling med mulighed for op til 28 timer og med tiltrædelse den 1. april 2021.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

OBS kort ansøgningsfrist – den 22. februar 2021 kl.12.00. Samtaler er planlagt til onsdag den 24. februar 2021.

Stillingen kan kun søges via ”Søg jobbet online” på Jobindex.

Hvis du ønsker yderligere information, kan du læse mere på: www.thorshoejgaard.dk. Har du uddybende spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forstander Fie Buchwald på tlf. 2018 6667.