« Tilbage
Pædagog søges

Thorshøjgård er et selvejende Bo- og Uddannelsestilbud, hvor vi søger en ny dygtig kollega til vores ene døgnafdeling – Pedersborg. Afdeling Pedersborg står pt. overfor en fuldstændig nybygning med forventet færdiggørelse i 2021, og får derved de mest optimale rammer for arbejdet med de anbragte unge.

Du skal have lyst til at arbejde med unge mennesker på en spændende arbejdsplads, med stor faglig udvikling og i et godt arbejdsmiljø.

De unge på Pedersborg har som oftest kognitive udfordringer, svarende til at de begavelsesmæssigt ligger nederst i normalområdet, samt har en personligheds- og/ eller udviklingsforstyrrelse f.eks. autismespektrumforstyrrelse og har en ikke-udadreagerende strategi.

Vi søger en medarbejder som:

 • Er dygtig til at arbejde med struktureret tilgang, tillid og Low Arousal.
 • Er erfaren indenfor specialområdet med unge med autisme.
 • Kan arbejde selvstændigt med en stor grad af ansvarlighed i arbejdsopgaverne og overfor de unge, samt være loyal overfor fælles beslutninger.
 • Er opmærksom på egen indflydelse på det pædagogiske samspil, og kan reflektere over dette.
 • Er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation, og ser dokumentation som en naturlig og vigtig del af arbejdet.
 • Kørekort er et krav.

Vi kan tilbyde:

 • Et højt fagligt niveau.
 • En erfaren personalegruppe, som er gode til at lytte til og støtte hinanden samt reflektere over den pædagogiske indsats.
 • Ekstern supervision.
 • Et godt arbejdsmiljø med gensidig tillid.
 • En arbejdsplads i naturskønne omgivelser med højt til loftet.

 

Den pædagogiske tilgang til arbejdet er i høj grad tilpasset den enkelte unge, og er baseret på en høj faglighed og indgående kendskab til målgruppen. Respekten for og inddragelsen af de unge er i højsædet, ligesom vi prioriterer struktur, relationsarbejde, nærhed og dokumentation.

Afdeling Pedersborg er normeret til 8 unge i alderen 15-30 år. Vi er 6 pædagoger og 1 leder, som arbejder i en struktur med døgn/rådighedsvagter og aftenvagter med arbejde hver anden weekend. Ved nyansættelser er der fokus på en grundig introduktion.

Vi prioriterer samarbejdet med de øvrige faggrupper på Thorshøjgård meget højt, da vi ser os som et samlet tilbud.

Thorshøjgård består af 2 døgnafdelinger (Pedersborg og Hedebo), Bofællesskab samt en afdeling for Uddannelse og Beskæftigelse. Vi er ca. 40 unge og 45 ansatte, som har et godt arbejdsklima med veluddannede og højt motiverede medarbejdere.

Thorshøjgård er en del af landsforeningen LIVSVÆRK.

Der er tale om en 37 timers stillinger med tiltrædelse d. 1. marts. 2021.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem SL og KL og i henhold til principperne om ny løn.

Ansøgningsfrist d. 11. jan. 2021 kl.12.00. Samtaler er planlagt til d. 15. jan. 2021.

Stillingen kan søges via Jobindex.dk.

Hvis du ønsker yderligere information, kan du læse mere på: www.thorshoejgaard.dk eller finde os på facebook. Har du uddybende spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Anne Meldgaard på telefon 24900893.