« Tilbage
Lønkonsulent
Opslået: 28. marts Ansøgningsfrist: Snarest

Vil du have et job, hvor du virkelig kan gøre en forskel? Så har du her mulighed for at være en del af LIVSVÆRK, hvor vi hver eneste dag arbejder på at skabe bedre vilkår for udsatte børn, unge og familier.

Vi er en landsdækkende forening med godt 25 selvejende institutioner og nok Danmarks største NGO inden for socialområdet.

Fælles for alle vores institutioner er, at det meste administrative arbejde inden for HR, økonomi og bestyrelsesbetjening sker centralt på vores hovedkontor på Vesterbro. Det betyder, at vi i HR har ansvar for at udbetale løn for mere end 1.000 medarbejdere i 25 institutioner, der alle arbejder inden for samme formål – at børn, unge, voksne og familier i udsatte positioner kan leve værdige liv og tage aktivt del i samfundet.

Om jobbet:

Din kontaktflade til institutionerne bliver stor. Sammen med resten af HR-teamet bliver du drivkraften i vores arbejde med at indfri ambitionerne om at understøtte sikker drift. Det betyder også, at vi har fokus på løbende forbedringer og automatisering af processerne i lønadministrationen.

Din hverdag kommer derfor typisk til at indeholde:

  • Daglig lønadministration
  • Rådgivning og vejledning af institutionerne inden for løn- og personaleområdet. Du får som konsulent tilknyttet dine egne faste institutioner
  • Månedlige afstemninger og rapporter
  • Supportere vagtplanlæggere brug af vagtplanlægningssystem
  • Personaleadministrative opgaver (ansættelsesbreve, lønindplacering, ændringer og fratrædelser, søgning af refusioner)

Din profil:

Opgaverne foregår i tæt samarbejde med institutionerne, og vi lægger vægt på, at du er serviceminded og i stand til at sætte dig ind i kundernes behov. Du arbejder med kunden i centrum og tager medansvar for, at teamet løser opgaverne efter de standarder, der er sat. Du har derfor sans for at arbejde både individuelt og sammen med dit team. Du er en habil IT-bruger og er fortrolig med at yde service på telefon og mail. Har du kendskab til Lessor og KL’s overenskomster, er det en fordel.

Vi holder til på Vesterbro i åbne kontorer. Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du vil få et stort personligt ansvar og meget forskelligartede opgaver. Der er selvfølgelig også muligheder for hjemmearbejde, hvor vi samtidig arbejder med at have fokus på det gode arbejdsfællesskab.

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi gerne fra dig med det samme. Send din ansøgning via knappen ”Ansøg”. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende og lukker stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet. Du er velkommen til at kontakte HR-chef Gry Hal på telefon 2368 1914, hvis du vil vide mere.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan levere en anmærkningsfri børneattest.

 

Ansøg her >

 

Kontaktperson
Gry Hal
gry@livsvaerk.org
+45 23 68 19 14
LinkedIn
HR-chef