Vil du gøre noget for Danmarks mest sårbare børn og familier?
Kendetegnene for forældre og børn er typisk:
- Forældrene har udfordringer med tilknytning, mentalisering og med at varetage den basale omsorg for barnet.
- Bekymringen for barnets sikkerhed, trivsel og udvikling er høj. F.eks. sårbare børn, præmature børn født med abstinenser, tegn på tilbagetrækning, tegn på understimulering, mm.
- Forældrene har udfordringer med at skabe en dagligdag med struktur, stabile rutiner, ro og tryghed for barnet.
- Forvaltningen er bekymret for det ufødte barn, samt forældrenes kompetencer og forvaltningen har brug for at der arbejdes med tilknytning og praktisk forberedelse af barnets snarlige kommen til verden.
Om dig, ønsker vi at:
- Du har en socialfaglig uddannelse – gerne suppleret med en efteruddannelse i familiebehandling.
- Du kan omsætte teori til praksis, ud fra fagligt definerede og konkrete mål.
- Du har fagligt viden og erfaring i arbejdet med mentalisering, udviklingspsykologi og gerne konkrete neoaffektive metoder.
- Du har øvelse i, at lave strukturerede og ustrukturerede observationer af samspilssituationer med efterfølgende feedback.
- Du er velformuleret i tale og skrift, arbejder systematisk med den daglige dokumentation, samt statusrapporter.
- Du er god til at vejlede familier, der er kognitivt og følelsesmæssigt udfordret, samt øvet i at vejlede i forhold til barnets nærmeste udviklingszone, og i hvordan udviklingen kan stimuleres.
- Du er omstillingsparat og robust og kan bevare overblikket og ro, i høj komplicerende familie-dynamikker.
- Du er fagligt velfunderet, handlekraftig og i stand til selvstændigt at tilrettelægge og udføre dit familiebehandlingsarbejde med en ro og naturlig autoritet, der skaber tillid, dialog og følgeskab.
Som medarbejder vil du blive tilknyttet vores familiebehandlerteam, som arbejder med intern familiebehandling. I en overgangperiode, til vi har opgaver nok til det nye tilbud, skal du have lyst til at være med til at varetage interne familiebehandleropgaver og samværsopgaver.
Vi tilbyder en åben arbejdskultur, der udviser fleksibilietet og bestræber os på at opretholde gode balancer mellem arbejdsliv og privatliv. I vores arbejdskultur, stiller vi os nysgerrige på hinandens perpektiver og arbejder målrettet med konstruktiv feedback. Vi er en lærende organisation, som løbende supplerer vores praksisfelt med ny viden og metodeudvikling.
Der afholdes behandlingsmøder og afdelingsmøder hver tirsdag og en gang om måneden er der ekstern supervision. Der foregår løbende faglig ad hoc-sparring.
Din nye arbejdsplads er beliggende i Glostrup, tæt på offentlige transportmidler.
Glostrup Observationshjem er en selvejende institution, der har eksisteret siden 1966. Vi er en del af Landsforeningen Livsværk.
Vores fundament og tilgang til vores børn og familier, tager afsæt i teorier som spædbarnsudvikling, tilknytning, mentalisering og neuroaffektiv udviklingspsykologi.
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer ugentligt. Du skal være indstillet på at arbejde i ydertimerne mellem kl. 07-22, i nogle weekender og evt. på helligdage.
Stillingen kræver at du har kørekort og gerne vil køre bil.
Stillingen vil være til besættelse fra den 1. maj 2025. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 18. marts 2025.
Sidste ansøgningsfrist er den 16. marts 2025.
Aflønning sker efter principper om ny løn.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder, Carina Frigast på tlf. 2962 7896 eller forstander, Mette Ove på tlf. 6130 6371.
Hvis du ønsker ynderligere information om os, kan du også læse mere på vores hjemmeside.