« Tilbage
Corona jobbank

Corona-situationen udvikler sig dag for dag. Vi har brug for din hjælp, hvis gode medarbejdere på vores døgninstitutioner og opholdssteder bliver syge.

De tre diakonale sociale landsorganisationer, Jysk Børneforsorg/Fredehjem, Livsværk og KFUM’s Sociale Arbejde, driver tilsammen 41 døgninstitutioner og opholdssteder.

På institutionerne er anbragt børn og unge, som af forskellige årsager ikke kan bo hos deres forældre. Børnene har ret til en god og tryg barndom, selvom vilkårene er anderledes. Også i forbindelse med corona-virusset er det vigtigt for os at tage hånd om deres hverdag og behov, og vi kan derfor få brug for at ansætte nye, midlertidige vikarer, såfremt vores medarbejdere bliver syge og må blive hjemme.

Du har måske tidligere arbejdet på en døgninstitution eller et opholdssted, eller måske er du sendt hjem fra dit nuværende arbejde. Hvis du med dine kompetencer har lyst til at yde en indsats for sårbare børn og unge, hører vi gerne fra dig.

Vi forestiller os, at du er uddannet pædagog, socialrådgiver, lærer eller psykolog – eller måske er du næsten færdig med din uddannelse inden for disse fag. Har du ikke en af de nævnte uddannelsesbaggrunde, men har erfaring på området, så hører vi også gerne fra dig.

Vi ved endnu ikke, om vi får behov for nogle få eller mange, så din ansøgning går ind i bunken af velvillige danskere, der ønsker at hjælpe, hvor der er behov. Du vil blive kontaktet, hvis der er et potentielt match i forhold til behov, kompetencer og geografi.

Vi sender således dine oplysninger og dokumenter videre til den institution, der mangler hænder, og du vil høre fra lederen på stedet, hvis de gerne vil tale videre med dig. En vikaransættelse på en af vores institutioner vil altid bero på en personlig samtale (evt. virtuelt), da vi tager vores ansvar for den sårbare målgruppe alvorligt. Nødvendige attester m.m. indhentes, ligesom du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de retningslinjer institutionen har i forhold til Covid-19.

Aflønning aftales direkte med institutionen.

Situationen ændrer sig hele tiden for os alle. Så hvis du har meldt dig til jobbanken og fortryder, så kan du enten trække din ansøgning tilbage, eller du kan takke nej, hvis du bliver kontaktet af os.

Du kan læse mere om de tre organisationer, vores værdigrundlag og se listen over institutionerne på hhv. www.kfumsoc.dk, www.livsvaerk.org og www.jyskborneforsorg.dk

Er du stadig interesseret? Så udfyld ansøgningsformularen. Du hører fra os, hvis det bliver aktuelt. Vi håber det faktisk ikke, men uanset hvad, er vi dig taknemmelig for dit tilbud om at hjælpe socialt udsatte børn og unge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har desværre ikke mulighed for at tage imod telefoniske spørgsmål vedr. opslaget, men du er velkommen til at skrive en mail til info@kfumsoc.dk, hvis du synes, noget er uklart, eller systemet driller.

De tre landsorganisationer Jysk Børneforsorg/Fredehjem, Landsforeningen LIVSVÆRK og KFUM’s Sociale Arbejde har et årelangt samarbejde om at hjælpe socialt udsatte børn og unge. Vi arbejder alle ud fra et folkekirkeligt ståsted og menneskesyn. Vores døgninstitutioner og opholdssteder er selvejende institutioner.

Du finder jobbanken her:

Covid 19 jobbank