« Tilbage
Pædagog søges

HVIDBORG søger pædagog til vores opholdssted – ”Det Hvide Hus”

Det Hvide Hus er et hjem for 7 børn og unge. Det er børn, der har så stor tilknytning til nærmiljøet at det vil være bedst for dem at blive i Hvidovre og følge deres skole, fritidsliv samt bevarer kontakten til deres familie og netværk. Huset er nyrenoveret i 2018 og indrettet med blik på ”hjemmeliv”.

Målgruppen er børn i alderen 5 – 18 år (med mulighed for efterværn til den 23. år). Børnene/de unge har psykiske, sociale og følelsesmæssige problemer. Grundtanken er at børnene/de unge skal vokse op og udgøre en “søskendeflok”, men med fokus på det enkelte barns/unges udvikling.

Stillingen er en fuldtidsstilling med virkning fra 1. september / oktober 2020.

 

Der er 2 pædagoger på arbejde hver aften, 1 pædagog og afdelingslederen om dagen og vågen nattemedarbejder. Arbejdstiden er primært i eftermiddags og aftentimerne, med nogle morgen- og dagvagter samt weekendarbejde. ”Det Hvide Hus” hører under Hvidborg, som er ejet af LIVSVÆRK og har driftsoverenskomst med Hvidovre Kommune. Udover ”Det Hvide Hus” har Hvidborg et døgnbehandlingstilbud med intern skole og et forbyggende børnefamiliehus.

På Hvidborg arbejdes der ud fra en mentaliseringsbaseret miljøterapeutisk tænkning. Vi arbejder med FIT og dokumenteret indsats og målsætninger i vores arbejde. I ”Det Hvide Hus” vil grundtænkningen være relations støttende socialpædagogisk arbejde.

 

Til stillingen forventer vi at du har erfaring fra området og:

  • Har lysten og evnen til at indgå i længerevarende relationer til anbragte børn og unge
  • Besidder evnen til tydeligt og autentisk at indgå i arbejdet
  • Har personlig robusthed, stort overblik, ansvarsfuldhed, engagement og kan arbejde målrettet
  • Kompetent i skriftlig formidling v. bl.a. dagbogsskrivning og statusskrivelser
  • Er en nysgerrig medarbejder med humør, empati og energi

 

Vi tilbyder:

  • Enestående mulighed for at være med til at ”tegne” og præge et forholdsvist nyt tilbud med Indflydelse på eget arbejde og stor grad af selvstændighed
  • En spændende og dynamisk arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling
  • En arbejdsplads med særlig tilrettelagte sekundære opgaver i form af supervision, målsætnings- og indsatsmøder, personalemøder og deltagelse i interne og eksterne uddannelses- og udviklingsforløb
  • En arbejdsplads med stort engagement, som er i rivende udvikling

 

Yderligere oplysninger om stillingen hos forstander Mikala Frølich på 28435974 eller afdelingslederen i ”Det Hvide Hus” Anette Just Skyte på 41866820

 

Løn- og ansættelsesvilkår vil ske i overensstemmelse med de gældende regler og overenskomst mellem SL og KL. Forventet lønniveau bedes venligst angivet i ansøgningen.

Ansøgningen skal være Hvidborg i hænde senest tirsdag den 18. august 2020 kl.12.00.

Samtaler afvikles mandag den 24. august 2020 mellem 8.00 – 16.00.

Flere oplysninger kan findes på Hvidborgs hjemmeside www.hvidborg.dk.

https://www.jobindex.dk/vis-job/h996486