« Tilbage
Financial Controller

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker i udsatte positioner?

Landsforeningen LIVSVÆRK søger en skarp Financial Controller

Drives du af at have en bred kontaktflade ud i foreningen, mens du har ansvaret for at sikre de bedste rapporteringsstandarder? Så kan det være lige dig, vi søger!

LIVSVÆRK søger en Financial Controller til styrkelse af vores økonomifunktion på hovedkontoret. På hovedkontoret er vi medansvarlige for vores institutioners HR, lønudbetaling, bogføring, rapportering og ledelsesmæssige rådgivning.

Landsforeningen LIVSVÆRK driver primært selvejende dag- og døgninstitutioner med et socialpædagogisk sigte. Hovedbestyrelsen og ledelsen i LIVSVÆRK har de senere år fastlagt en omfattende udviklingsplan for hele foreningen med henblik på at tilpasse sig de overordnede samfundsmæssige og politiske vilkår. LIVSVÆRK blev stiftet i 1898 på et bredt, folkekirkeligt grundlag, som stadig afspejles i foreningens menneskesyn, der sætter mennesket først og ser mulighederne i det enkelte menneske.

Ansvarsområde:

Med reference til foreningens økonomichef er det din opgave at sikre controlling og rettidig rapportering for alle foreningens institutioner og du vil, i tæt samarbejde med foreningens økonomichef, få ansvaret for at definere og implementere nye processer og rapporteringsstandarder, der understøtter foreningens strategi.

LIVSVÆRK driver selv en række institutioner samt supporterer flere eksterne. Du vil i rollen som Financial Controller varetage en række forskellige opgaver for de enkelte institutioner, herunder:

 • Løbende gennemførelse af ad-hoc controlling
 • Budgettering, prognose og likviditetsforecast
 • Månedsrapportering
 • Optimering og effektivisering af processerne i regnskabsafdelingen
 • Sikre klargøring og controlling af alt materiale til revisor i forbindelse med årsregnskaberne

Da vi ser foreningens institutioner som vores vigtigste serviceområde, er det nødvendigt, at du kan bevare overblikket samt formidle i en kompleks og til tider hektisk dagligdag, hvor serviceringen af vores institutioner er meget afgørende.

Din profil:

 • Du har relevant økonomisk uddannelse som f.eks. HD(R) eller cand.merc.
 • Du har minimum 3 års relevant erfaring som Financial Controller eller med revision af offentlige institutioner.
 • Du er struktureret og har evne for at skabe overblik.
 • Du er ambitiøs på dit fags vegne.
 • Du har en naturlig interesse i effektivisering og automatisering af processer.
 • Du er fortrolig med Microsoft Office pakken – særligt Excel.
 • Du forstår vigtigheden i at følge dine opgaver tæt.
 • Du kan navigere med deadlines og trives med det.

Desuden kendetegnes du ved at være en person, der er fagligt dygtig og nyder en social hverdag. Du arbejder proaktivt og ser ikke begrænsninger, men løsninger, hvis et problem skulle opstå. Du har humor, kan samle trådene og er bredt favnende. Du er god til at omgås mange mennesker og skabe relationer.

Du bliver en del af:

 • Et fagligt fællesskab i et udviklende miljø.
 • Erfarne, engagerede og velkvalificerede kollegaer.
 • Et konstruktivt og rigtig godt samarbejde med LIVSVÆRKs institutioner.
 • En forening, der har mennesker i udsatte positioner i fokus og arbejder for at gøre en forskel.

Løn og ansættelsesvilkår:

Arbejdspladsen ligger centralt på Frederiksberg, men der må forventes en smule rejseaktivitet til vores institutioner, som er placeret rundt om i landet. Du tilbydes attraktive løn- og ansættelsesvilkår i forhold til dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes tiltrådt 1. august 2020. Ansættelsessamtaler finder sted løbende. Ansøgning samt CV skal sendes til job@livsvaerk.org mærket ”Financial Controller”. I LIVSVÆRK følger vi regeringens råd under COVID-19 og afholder samtaler fuldt forsvarligt i forhold hertil.

I forhold til GDPR oplyses det, at når du sender din ansøgning til job@livsvaerk.org, giver du samtidig samtykke til, at den videresendes til ansættelsesudvalgets medlemmer, som er forpligtet til at behandle den fortroligt. Du giver også samtykke til, at vi behandler de personlige oplysninger, du har anført, inkl. eventuelt billede.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til økonomichef Allan Bachmann på telefon:

81 77 80 60 eller mail: aba@livsvaerk.org. Du kan desuden læse mere om LIVSVÆRK på www.livsvaerk.org.