Faglighed på tværs

I LIVSVÆRK vil bidrage til at det socialpædagogiske felt bliver så dygtigt som overhovedet muligt. Vi skal være med til at udvikle kvalifikationer og faglighed på hele området – og derfor har vi i 2016 slået dørene op til vores nye kursusafdeling. Som noget nyt arrangerer og udbyder vi kurser, der bidrager til at højne faglighed og refleksion, udveksle viden og erfaringer samt til at etablere eller styrke netværk på tværs af landsdækkende institutioner, foreninger og kommuner.

 

Til vores kurser vælger vi temaer, der udspringer direkte af praktikernes behov og oplevelser, sådan at de føler sig bedst muligt klædt på til at udføre deres arbejde. Temaer, som enten fylder meget i det daglige arbejde på institutionen, eller som er affødt af et ønske om mere viden om en særlig målgruppe.

 

TILMELDING:
Send institutionsnavn og navne på deltagere,
samt EAN- og CVR-nummer til
kurser@livsværk.org

 

12/9 – 2017: KURSUS OM DIAGNOSEN BORDERLINE *UDSOLGT*

I efteråret 2017 afholder vi følgende stor efterspørgsel endnu et heldagskursus, der skal bidrage til større viden om mennesker, der lider af borderline. Kurset fokuserer dels på børn og unge med diagnosen, men også på hvordan man imødekommer og samarbejder med forældre, der er ramt af borderline.
Tilmeldingsfrist 12. juli 2017
Pris: 695 – forplejning og kursusbevis inkluderet
Max 90 deltagere